Bloembollen shop

Naast het teeltbedrijf dat levert aan grote exporteurs, heeft Hoornsman B.V. ook een winkel voor particulieren. Deze bolbloemenshop wordt gerund door Corina Hoornsman. Zij heeft een uitgebreide bloemenwinkel op het erf waar ze het gehele jaar door seizoensgewassen verkoopt van eigen teelt.

Medio januari worden er narcissen, muscari’s (blauwe en witte druiven), galanthus (sneeuwklokjes) en hyacinten verkocht op pot. In april komt daar nog bij snij tulpen en snij narcissen. De speciaal geteelde calla potten zijn vanaf juni in de winkel te vinden. Vanaf juli zijn er ook calla en lelie bloemen verkrijgbaar. Er is een constant aanbod van hoge kwaliteitsbollen en bloemen die vers van het land  en kas komen.

Calla bloemen zijn lang houdbaar en kunnen geruime tijd zonder water. Ze zijn zeer decoratief als enkele bloem of in gemengde boeketten. 

Een content titel

In de bolbloemenshop van Hoornsman B.V. worden op aanvraag calla’s met eventueel andere soorten bloemen in boeketten en bloembakjes opgemaakt.

Het gehele jaar is er aanbod van alle op het bedrijf geteelde bollen en knollen in de shop. De bol en knol verkoop is ook seizoensgebonden.

Voor aan de weg van het bedrijf staat een bloemenkraam die de voorbijganger attendeert op de verkoop van de verse bollen en bloemen van Hoornsman B.V. In de bloemenwinkel op het bedrijfsterrein is een uitgebreider aanbod verkrijgbaar.

De winkel is zeven dagen van de week geopend van 08.30 tot 18.00 uur. Op zondag van 10:00 tot 18:00. Op afspraak kan de klant ook in de avonduren terecht.